Emmi-Pet


Emmi-pet -ultraäänihammasharjalla lemmikkisi hampaat puhdistetaan ilman rauhoitusta. Emmi-Pet on hammasharja jolla ei ´harjata’. Sen harjaspäät liuottavat hammaskiven ja plakin hampaan pinnalta ilman liikettä, tärinää tai melua. Lemmikkisi ei tunne toimenpiteen aikana mitään epämiellyttävää. Säännöllisellä Emmi-Pet -hoidolla ehkäistään suun bakteerien lisääntymistä ja lievitetään suun ongelmia, lisäksi hoito ennaltaehkäisee tulehduksia ja parodontiittia.

Menetelmä sopii erityisesti iäkkäille koirille, joita ei enää mielellään haluta tai pystytä turvallisesti rauhoittamaan. Hoito ei aiheuta kiillevaurioita, ja on turvallinen myös nuorten koirien hammaskiven muodostumisen ehkäisyssä. Hoitotulos kestää lemmikistä riippuen 2kk:sta jopa 10kk:een.

Emmi-Pet -käsittely ei korvaa eläinlääkärissä suoritettavaa hampaiden tutkimusta ja hoitoa. Parodontiitti ei välttämättä näy päällepäin ja sairauden voi todeta vain eläinlääkäri.

Käsittelyn hinta on 60€/kerta.

Emmi-Pet -hoitoon tulevan koiran on oltava tottunut käsittelyyn. Ennen hoitoon tuloa kannattaakin kokeilla miten koirasi suhtautuu esim. tavalliseen hammasharjaan. Mikäli hampaita ei voida syystä tai toisesta puhdistaa (esim. aggressiivinen käytös tai suun vaatiessa eläinlääkärin hoitoa) perin käynnistä 50% täydestä hinnasta.